Lord & Berry

Cover Lord&Berry

Nieuw

Best sellers

Cadeau tips

Lord & Berry
Dit biologische cosmetica merk mag eigenlijk niet ontbreken bij je dagelijkse make-up routine. Lord & Berry is een echt fashion merk waar visagisten graag mee werken. Achter de schermen van de Fashion Weeks van Milaan, Londen en The Big Appel, New York zal Lord & Berry niet ontbreken. Lord & Berry beschikt over een prachtige  collectie cosmetica producten waardoor jij zelf een echte visagist in huis bent. Bijna alle producten van Lord & Berry zijn vegan en parabeen vrij. Daarnaast zijn alle cosmetica halal en koosjer. De producten zitten verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen, want het plastic en karton is gerecycled. Het merk laat je keer op keer verrassen, niet alleen omdat de producten beschikken over een goede kwaliteit, maar ook door hun opvallende, sprekende kleuren. Color is Fashion! 

Lord & Berry Eye Pencil
Lord & Berry beschikt over een Eye pencil die je niet mag missen. Het oogpotlood beschikt over een goede kwaliteit en ligt soepel in de hand, waardoor jij het uiterste uit je oogpotlood kunt halen. Het product is eenvoudig op en aan te brengen, doordat het oogpotlood in een zachte vloeiende beweging over de huid beweegt. Daarnaast blijft het ook nog is de gehele dag mooi zitten, je loopt er natuurlijk niet voor niks de fashionweek mee! Daarnaast is een Eye pencil ideaal voor wie dol is op volle wimpers en grote ogen. Want zeg is eerlijk, wij vrouwen zijn er dol op!

Lipgloss, lipstick of toch een Crayon 
Een hoop mogelijkheden, maar wat is nou goed en voor welke gelegenheid? Een lipgloss zorgt voor glans op de lippen en is voor elke gelegenheid geschikt. Lipgloss zorgt er ook voor dat de lippen wat voller worden. Maar zoals bekend is een echte mode trend de matte lippen. Een lipstick is hier ideaal voor. Lord & Berry beschikt over een matte, extra matte Crayon waarmee je mee kan komen in deze fashiontrend. De Crayon voorziet van ideaal gemak, het dikke potlood is eenvoudig op te brengen en blijft gedurende de dag goed op de lippen zitten. 

Lord & Berry Mascara 
Bij Davidii vindt je naast de Eye pencil en de verschillende lip-producten ook genoeg andere top producten van Lord & Berry. Voor extra volle wimpers is er namelijke een prachtige mascara. Bij deze mascara hoef je niet bang te zijn dat het niet extra zwart is, hij is namelijk perfect gepigmenteert. Met de zachte gekrulde borstel haal jij het uiterste uit je wimpers. Ook is er een rechte, stevige silicone borstel verkrijgbaar voor eenvoudig dagelijks gebruik. Zet je wimpers nog meer aan door gebruik te maken van een eyeliner

Daviddii beschikt over een ruim assortiment producten van het geliefde fashionmerk. Voor wie dol is op een natuurlijke glow van een highlighter. Maar ook voor de volle wenkbrauwen beschikt Lord & Berry over een geweldige brow pencil. Genoeg om naar te kijken dus en vergeet niet make-up is een fashion accessoire.

Scroll naar top