Over mij geschreven

Davidii Cosmetics vecht voor een betere wereld

“Ik kom niet uit een ondernemersgezin maar de mentaliteit van ‘aanpakken en hard werken’ heb ik wel van huis meegekregen”, vertelt Camilla. “Ik heb even moeten zoeken voordat ik wist wat ik wilde maar het begint nu allemaal op zijn plek te vallen.”

Diervriendelijk, duurzaam en eerlijk

Camilla May is jong en gedreven. Ze is druk bezig met de afronding van haar studie International Business & Entrepreneurship en ondertussen runt ze haar eigen onderneming: Davidii Cosmetics. Deze webshop is gespecialiseerd in natuurlijke en diervriendelijke cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten.

Goed voor mens, dier en milieu

“Ik heb een heel gevoelige huid. Bij mijn eigen speurtocht naar natuurlijke producten zonder allerlei chemische toevoegingen liep ik er tegenaan dat bijvoorbeeld niet altijd duidelijk is welke ingrediënten producten bevatten en dat de informatie hierover soms ook niet blijkt te kloppen. Vandaar dat ik in 2020 besloot zelf een webshop te beginnen.” Voordat producten worden aangeboden op de webshop, probeert Camilla ze eerst zelf uit. “Ik zoek bovendien alles uit over de producten zodat klanten erop kunnen vertrouwen dat ze iets kopen dat daadwerkelijk goed is voor mens, dier én milieu.”

Eigen gezichtsverzorgingslijn

Davidii Cosmetics verkoopt inmiddels producten van merken als Shampoobars en Lord & Berry. “Deze maand lanceer ik een eigen gezichtsverzorgingslijn, die wordt gemaakt door een Nederlandse fabrikant. De ultieme droom is een fysieke winkel waar ik ook events kan organiseren, maar dat is iets voor de verdere toekomst. Ik stop al mijn tijd, liefde en energie in Davidii Cosmetics om er een succes van te maken. Het voelt sowieso geweldig om mensen die net zo’n moeilijke huid hebben als ik te kunnen helpen en op mijn eigen, bescheiden manier een bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. Als iedereen dat doet, komen we een heel eind!”

Scroll naar top