Uitzicht banner Davidii

Over Ons

Als je Davidii leest denk je niet meteen aan cosmetica- of verzorgingsproducten. Davidii is afgeleid van Buddleja Davidii, wat een naam is voor een vlinderstruik. Nu hoor ik je denken: wat heeft een vlinderstruik nu te maken met de producten? Dit zal ik je uitleggen.

Davidii streeft ernaar om een grotere waardering te creëren voor een klimaatneutrale samenleving door zichzelf als een klimaatneutraal bedrijf te presenteren. De producten die aangeboden worden zijn gemaakt binnen eerlijke ketens. Davidii streeft ernaar om volledig klimaatneutraal tewerk te gaan. De doelstelling is om de bereikbaarheid van dit soort producten te vergroten en dit op een manier dat wordt ervaren als toegankelijk en efficiënt.

Nu is de afkomst van de naam nog niet duidelijk natuurlijk, maar dat komt nu!

Vlinderstruik DavidiiÉén van de essentiële onderdelen in het ecologisch systeem van Nederland is de vlinder. Een vlinderstruik zit vol bosjes met paarse, roze of witte bloemen. Deze bloemen hebben een heerlijke geur en dit trekt vlinders aan. Door de vorm van de bloemen kunnen de vlinders makkelijk de nectar drinken. Voor vlinders is deze struik net een snoepwinkel.

Davidii is bewust van het feit dat het ecologisch systeem belangrijk is om een zo leefbaar mogelijke wereld te behouden voor elk organisme op aarde. Om dit systeem optimaal te laten werken is het belangrijk om klimaatneutraal en duurzaam te werken. Wij willen het voorbeeld worden voor bedrijven die ook maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Alle producten die wij aanbieden zijn niet getest op dieren en zijn binnen eerlijke ketens gemaakt. Wat houdt een eerlijke keten in? Dit betekent dat er eerlijke prijzen zijn betaald van beginproduct tot eindproduct, maar ook dat er bijvoorbeeld geen kinderarbeid is verricht. Verder kunnen onze klanten ervan uit gaan dat de ingrediënten die in de producten verwerkt zijn van natuurlijke oorsprong zijn.

Onze klanten kunnen zonder moeite altijd een bewuste keuze maken in onze webshop!

Neem Contact Met Ons Op

    Volg Ons Op Social Media

    Scroll naar top