Shampoobars

Davidii Banner Shampoobars Pagina

Nieuw

Best Sellers

Cadeau Tips

Shampoobars
Shampoobars ze zijn trendy, makkelijk in gebruik en ook nog is milieubewust. Een Shampoobar is een shampoo die geen verpakking nodig heeft, ideaal! Ze zijn handig in gebruik en je hoeft niet bang te zijn, ze hebben namelijk hetzelfde effect op je haar als een ‘normale’ shampoo. De Shampoobars zorgen voor een gezonde gloed in je haar, op een natuurlijke wijzen. Wist je dat een shampoobar gelijk staat aan drie ‘normale’ shampoo flessen? Je kan er dus wel 80 wasbeurten mee doen! Zo hoef jij niet bang te zijn dat je geen shampoo meer in huis hebt. De bars zijn ideaal en ook nog is zeer voordelig! 

Plastic vrij product
Het merk Shampoobars, staat ervoor om de wereld mooier te maken en het gebruik van plastic te minimaliseren, want geloof mij er wordt een hele hoop plastic gebruikt. Per jaar gebruikt een mens maar liefst 165 kilo aan plastic verpakkingen. 50% Van het plastic gebruiken wij maar één keer en gooien het dan weg. De productie van plastic blijft maar toenemen, met 8% per jaar! Hier wilt Shampoobars iets aan doen. Zo zijn de verpakkingen om de Shampoobars volledig recyclebaar. Bij de productie wordt er gebruik gemaakt van hergebruikte materialen. Zo is het papier van naaldhout met een zuivere samenstelling die het uitstekend voor wordt dat de verpakking volledig te recyclen is. Een duurzaam proces dus en plastic vrij, ! 

Niet alleen wilt Shampoobars een duurzame verpakking. Ook naar de Bars zelf is goed gekeken! Zo is het product volledig biologisch, vegan, dierproefvrij en parfumvrij.

Maar hoe gebruik je zo’n shampoobar eigenlijk? 
Uiteraard moeten je handen voor gebruik nat zijn. Vervolgens wrijf je de Shampoo Bar tussen je handen, net als bij een zeepje! Het is ook mogelijk om de shampoobar rechtstreeks over je natte haar te wrijven. Hierna werkt het proces hetzelfde als bij een normale shampoo, lekker masseren door je haar! Goed uitspoelen en lekker op laten drogen. 

Het is handig om de shampoobar te bewaren op een droge plek op een zeepplankje, zo gaat de bar lang mee en blijft het zijn kracht houden!

Daviddii is een uitstekend verkooppunt voor wie opzoek is naar een Shampoobar, Conditionerbar en Bodybar. Naast dat de Shampoobars een uitstekend milieubewust product is wordt hij verzonden met een natuurvriendelijke verpakking. Maar niet alleen is het leuk voor jou, maar doe het ook cadeau. De shampoobars zijn tegenwoordig helemaal hot en trending. Stop met die plastic verpakkingen van een shampoo en doe mee met de tijd!

Scroll naar top