UpCirle Beauty

Banner UpCirle Beauty

Nieuw

Best Sellers

Cadeau Tips

UpCircle Beauty
UpCircle beauty is een fantastisch merk om mee te nemen in jouw dagelijkse verzorgingsroutine. UpCircle beauty is een duurzaam merk die niet doet aan verspilling. Het streven is om volledig te werk gaan op een eerlijke manier, cruelty-free. Niet alleen is UpCircle beauty goed voor de aarde, dieren en voor de mens, maar ook op lokaal niveau biedt het merk enige voordelen. Zo is UpCircle beauty tegen verspilling en neemt men graag lokale ingrediënten over om te hergebruiken, zoals de hoge kwaliteit Arabica koffiebonen. 

Doordat Upcircle beauty alleen te werk gaat met natuurlijke ingrediënten, is het een vegan merk met biologische, natuurlijke producten en vrij van palmolie. De verpakkingen zijn daarbij handgemaakt en gecreëerd van 100% gerecycled glas, aluminium en karton. Doordat er geen plastic wordt gebruikt bij hun verpakking, is dit een echt ocean-friendly merk. Zo zou er nooit iets van UpCircle beauty gevonden worden in de oceaan. 

Naast dat dit een zeer duurzaam merk is, zijn de producten fantastisch voor jong en oud. Doordat er in de producten alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden, zorgt het voor een gezonde en stralende huid. Wie wil dit nou niet? 

Maak kennis met de Cleansing Face Balm
De Cleansing Face Balm is er om je gezicht te reinigen en is geschikt voor dagelijks gebruik. Het product zorgt voor een diep gereinigde, kalmerende en gehydrateerd huid. Daarnaast is de cleansing voor alle huidtypes geschikt. Ideaal dus voor je dagelijkse routine. Het is erg belangrijk dat je de huid goed reinigt. Hierdoor voorkom je onzuiverheden en creëer jij die stralende huid waar we trots op kunnen zijn.  Daarnaast beschikt UpCircle over een fijne scrub voor het gezicht. Deze variant met koffie en citrus is ideaal om jouw huid een boost te geven. Maar let goed op, dit product mag je 1 á 3 keer in de week gebruiken. Dit is helemaal afhankelijk van jouw huid. Ook is het van belang om jouw huid goed te blijven hydrateren. Hiervoor is de Face Moisturizer wat je nodig hebt! Het product zit vol voedzame ingrediënten en is dus ideaal om jouw huid mee te verzorgen.

Daviddii beschikt over een mooi assortiment producten van dit duurzame merk. Upcircle beauty is een aanrader voor je dagelijkse verzorging. Maar niet alleen is het leuk voor jou, maar doe het ook cadeau. We zijn er allemaal dol op om onze huid goed te verzorgen en dat verdient ze ook. Verspreid daarom de kracht van Upcircle beauty, want het is niet alleen goed voor je huid maar ook voor de wereld.

Scroll naar top